Fysioterapi

En fysioterapeut jobber først og fremst med muskel- og skjelettsystemet. Det kan være opptrening og behandling etter skader og sykdom (både akutt og langvarig), i tillegg til forebyggende og helsefremmende behandling .

Fysioterapi/fysikalsk behandling består av ulike behandlingsformer som vi gjennom undersøkelsen finner ut at er best for den enkelte, for eksempel slyngetrening, triggepunkt behandling, massasje, mobilisering og veiledet trening.  Før og under et behandlingsopplegg vil fysioterapeuten gjøre en funksjonsundersøkelse, for å kunne stille en best mulig diagnose og finne det rette behandlingsopplegget.

Målet vårt med fysioterapi er å oppnå best mulig funksjon for den som søker hjelp.  Vi forsøker å veilede den enkelte etter deres behov. Dette gjør vi gjennom f.eks. øvelser, tøyninger, treningsopplegg, veiledning for å bedre kroppsholdning, sittestillinger og avspenningsøvelser.

På Sense trening og helse jobber vi tverrfaglig med de andre terapeutene i helseavdelingen for at pasienten skal få best mulig oppfølging.

Bestill time hos fysioterapeut på 32 73 11 00 eller post@sensehelse.no.

Les mer om vår fysioterapeut Hilde Groven HER