Egentrening

Kondisjonstrening
Sense har et stort utvalg av kondisjonsmaskiner. I 1etg er det tredemøller, elipsemaskiner, Concept 2 romaskiner og Concept 2 SkiErg til staketrening. I 2.etg har vi også møller og elipsemaskiner i tilegg til ergometersykler og sittesykler. Kondisjonsmaskinene i 2.etg er toppmodellene til Technogym (ARTIS). Disse har skjermer, så du kan både se på TV og surfe på internett mens du løper. Alle maksinene er direkte koblet til Technogym Wellness Cloud.

Styrketrening med apparater
I 2.etg har vi en godt utrustet apparatavdeling til styrketrening. Her finner du både enkle apparater (Technogym Artis) og apparater med skivebelastning (Technogym Pure Strength). Brukker du Wellness Cloud registrerer maskinene automatisk sett og repetisjoner rett i profilen din!

Styrektrening med frivekter
Sense har egen frivektsavdeling i 1.etg. Her finner du alt du trenger til skikkelig styrketrening, bla knebøy, løfteplatform, benkpress og kabel cross-over. Frivekter opp til 42kg.

Funksjonell trening
Sense har et stort område for funksjonell trening i 2.etg. Her finner du 12 slynger fra Jungle Sports, og Technogym Omnia som gir mange muligheter både individuelt og i grupper. Vi har også Pavigym 3.0, som er lys i gulvet og på veggen som kan benyttes som egne stasjoner eller i sammenheng med andre i grupper.