Grete Roede

Trening alene er ikke nok! Trener du mye og allikevel når du ikke dine mål med å gå ned i vekt?

Ønsker du å lære mer om sunt kosthold og få en varig livsstilsendring, eller ønsker du å prestere bedre i idrett?

Da kan et Roede kurs være noe for deg!

Vi er opptatt av å kunne gi våre medlemmer et tilbud om vektreduksjon som fungerer og som gir en varig forandring.  Roede metoden følger statens råd og anbefalinger når det gjelder kosthold og fysisk aktivitet.

Kurstyper som tilbys:

Standard -Drop In – Drop In Express  – Hold vekten

Les mer om Grete Roede

 

HILDE GROVEN

Hilde er av eierne på Sense og er utdannet fysioterapeut. Hun jobber fulltid på senteret som fysioterapeut, personlig trener og instruktør. I tillegg har hun ulike typer Grete Roede kurs.

Hun har selv gått ned 8 kg med Roede metoden, og har mye erfaring med å jobbe med mennesker som ønsker å endre livsstil.

Hildes kurs finner du her

Ta kontakt med Hilde på: hilde.groven@greteroede.no eller resepsjonen på tlf: 32 73 11 00

MERETE SCHEI

Merete har lang erfaring innenfor trening og livsstil, og har arbeidet som instruktør i treningsbransjen siden 2001. Hun er treningsveileder og har erfaring som fagansvarlig ved treningssenter. Merete jobber nå som fagansvarlig på gruppetrening i tillegg til sal instruktør og kursleder hos oss på Sense AS.

Utdanning fra Norges Idretts Høyskole NIH: Treningsveileder m/videre utdanning i “fitness for spesielle grupper”: diabetes, gravide, muskel & skjelett, under-overvektige, lungesykdom og mental helse. Hun har også utdanning i ” kosthold & fitness” og Sykkel instruktør.

Merete er fagutdannet omsorgsarbeide/helsefagarbeider siden 1997

Meretes kurs finner du her

Ta kontakt med Merete: merete.schei@greteroede.no eller resepsjonen på tlf: 32 73 11 00