Koronaviruset
– for deg som ikke er medlem

30.4.2020

Vi har samlet en rekke informasjon rundt medlemsskap og praktiske opplysninger for deg som ikke er medlem hos oss i Sense fra før. 

Dersom du ikke får svar på det du lurer på her, ber vi deg fylle ut skjema i bunnen av siden, eller ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg.

Vi må følge kravene fra myndighetene og holder stengt så lenge dette kravet opprettholdes. Vi følger med og vil åpne så fort vi får mulighet. Vi vil selvsagt informere våre kunder så snart vi vet mer om når vi kan åpne senteret igjen, men foreløpig ser det ut til at vi kan åpne igjen 15. juni. Vi informerer på SMS, e-post, på denne siden, og på våre Facebook-sider «Sense Trening og Helse».

Det er veldig hyggelig at du ønsker å bli medlem hos oss! I perioden vi har stengt vil det ikke være mulig å tegne medlemskap hos oss. Unntaket vil være Sense Online-medlemskap. Et digitalt treningstilbud som lanseres i mai 2020.

Hold deg oppdatert på våre Facebook-sider «Sense Trening og Helse» eller på denne siden angående når vi kan åpne sentrene igjen. Vi gleder oss til å kunne ønske deg velkommen den dagen vi åpner dørene igjen!

Vi tilbyr personlig trening 1-til-1 og i grupper med 4 personer ute. I løpet av mai lanseres Sense Online. En lukket side med treningsvideoer hvor man med Online-medlemskap får tilgang til ulike treningsøkter.

Vi har også arrangert en «Trimpoeng» konkurranse. Her kan du sjekke inn på ulike turmål i Kongsberg og bli med i trekningen av fine premier.

Du som ikke er medlem kan også benytte deg av vårt tilbud til gjeldende priser.

Vi har telefon tid på hverdager mellom 0900-1200. Telefon: 32 73 11 00. Du kan også sende oss e-post på post@sensehelse.no. Vi ber om forståelse for at vi har lengre svartid en vanlig.

Dette er på grunn av mange henvendelser.

Finner du ikke svar på det du lurer på? 

Ta kontakt med oss på post@sensehelse.no, eller kontakt en av oss i Sense direkte her!