Gave til Sense-medlemmer: Gratis tilgang til Les Mills on Demand

Les Mills hjemmetrening

Regelmessig fysisk aktivitet senker stressnivået og øker vår mentale velvære.

For at du skal kunne være aktiv når du vil, har vi i samarbeid med Les Mills fått muligheten til å tilby deg online trening. Som medlem på Sense får du nå 60-dagers gratis prøveperiode*.

Når du registrerer deg, blir du bedt om å legge til betalingsinformasjon. Ikke bekymre deg; det er først etter 60 dager at du begynner å betale og deretter blir abonnent på Les Mills On Demand.

Hvis du ikke vil fortsette med HJEMMETRENING her hos oss, kan du avslutte umiddelbart før de 60 dagene dine er avsluttet.

Slik avslutter du LES MILLS On Demand

Hvis du velger å fortsette med online treningen, har du som medlem hos oss 33% rabatt på LES MILLS On Demand. Prisen din er 9,95 euro per måned (Ca. 100 NOK), normalpris 14,95 euro.

Du kan avslutte det digitale tilbudet når som helst uten forpliktelsesperiode.

LES MILLS On Demand tilbyr over 1000 treningsøkter. Du kan trene klassikere som BODYPUMP® og BODYCOMBAT®, gjøre mindfulness-øvelser eller ta med barna på timen BORN TO MOVE. Programmene er 15-55 minutter, og det er muligheter for alle uansett treningsnivå.

Les Mills kjøpsbetingelser gjelder: Nye abonnenter vil bli debitert etter prøveperioden, og du kan avslutte når du vil.

* Prøveperioden gjelder bare for nye abonnenter, en per bruker. Om du har hatt tilgang til LES MILLS ON DEMAND tidligere, må du opprette en bruker med en ny e-postadresse for å dra nytte av de gratis 60 dagene.