Priser Sense Yoga

 

Fra uke 36/37 kjøres all yoga på Sense Yoga som kurs. 

Grunnen til dette er for at våre deltagere skal få en bedre opplevelse av å være med på yoga. Det blir større mulighet for progresjon gjennom kurset, og man må ikke melde seg på fra gang til gang- du har fast plass på kurset. Man får fortsatt tilgang til Sense Ekspress i hele kursperioden.

Du slipper også månedlig betaling, du betaler kun for kursperioden du er påmeldt. Kurset betales som engangs-betaling med vipps eller faktura. Kurs koster 1499,- for 12 uker (samme som 499,-i måned), så prisen går ikke opp!

Sense-medlemmer som har All-Inclusive medlemskap har kurs inkludert og vil derfor kunne delta på alle yogakurs kostnadsfritt, men må melde seg på de kurs de vil være med på. 

Hvordan fungerer kurs ordningen på Sense Yoga?

I perioden du er påmeldt kurs hos oss kan du trene ekstra på andre kurs- uten ekstra kostnad!

Ekstra timer bookes på forhånd via våre bookingssider der det er ledig plass. Det er også helt vanlig å miste en eller flere timer i løpet av et kurs. Du kan ta igjen tapt timer (i samme kursperiode) ved å booke deg på andre timer i våre bookingssider.

Kurs starter i uke 36 eller uke 37 og varer i 12 uker

 (ikke kurs i høstferien)

Meld på eller mer info? erin@sensehelse.no

 

Til deg som allerede har Yoga medlemskap på Sense Yoga

Har du yoga medlemskap allerede blir dette avsluttet, og du må selv melde deg på et av våre kurs. Prisen vil bli den samme, og du vil fortsatt ha tilgang på Sense Ekspress i kursperioden. Dersom du ønsker fast plass på flere kurs vil det være mer lønnsomt å oppgradere til All Inclusive medlemskap. 

Meld på eller mer info? erin@sensehelse.no 

 

Til deg som allerede har medlemskap på Sense Ekspress

Har du medlemskap på Sense Ekspress kan du melde deg på Yoga kurs og bare betale mellomlegget, som blir 600kr. 

Meld på eller mer info? erin@sensehelse.no

Andre typer medlemskap på Sense?

Da får du kurset til halv-pris 600kr. Det blir det samme som når vi hadde tillegg på 200kr/mnd, bare man betaler med engangsbetaling via vipps eller faktura.