Prisøkning på alle medlemskap fra nyttår – men kun for nye medlemmer

Våre medlemmer og ansatte betyr alt for oss💛
På Sense har vi medlemmer og ansatte som har vært med oss siden oppstarten i 2008. Nye har kommet til og vi har blitt en stor «familie».
Jeg er stolt og rørt over den innsatsen som Sense sine ansatte legger i jobben sin – skape glede og bedre helse til våre medlemmer – hver dag og hver time.

De siste årene har vært tøffe for vår bedrift, både økonomisk og strategisk. Pandemien satte på håndbrekket på driften vår i nesten 2 år. Så kom strømsjokket da vi endelig følte at fremtiden så litt lysere ut…

Allikevel har vi klart å puste med magen og vi har gått på jobb hver dag for å spre treningsglede, samtidig som vi har jobbet beinhardt i kulissene med effektive driftstiltak.

På bakgrunn av økte driftskostnader og generell prisstigning i markedet må vi øke prisen (+20,-/mnd) på alle våre medlemskap fra 01.01.23.
Dette gjelder KUN nye medlemskap som tegnes f.o.m. 01.01.23
Er du medlem eller blir du medlem innen 31.12.22, vil du ikke bli berørt av prisjusteringen til nyttår.

Som lokal «mellomstor» bedrift er vår viktigste oppgave å skape gode relasjoner til medlemmer og ansatte. Vi bryr oss om hvordan folk har det, og det varmer hjertet når vi ser den gode effekten, både fysisk og ikke minst mentalt, et besøk hos oss gjør med folk.
Sense er så mye mer enn treningsøkta… Skravling, latter, smil og en fin møteplass. Sense er rett og slett «et pusterom i hverdagen» for våre medlemmer og oss som jobber her💛

Til slutt vil jeg benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig GOD JUL og et sprekt 2023🎄Håper vi sees også inn i det nye året. Og husk at det er treningsmuligheter på Sense hver dag fra 0500-2300, hele året.

Julehilsen fra Wenche Aasmundsen, daglig leder
(wenche@sensehelse.no)