Hilde og Wenche på Sense Trening og Helse

Vi vil oppdatere denne artikkelen etterhvert som vi får mer informasjon

Trist nyhet i går kveld fra myndighetene. Vi er blitt pålagt stengt – igjen….
På grunn av smittesituasjonen i Oslo og Viken har myndighetene pålagt alle treningssentre i disse fylkene å holde helt stengt i perioden 15.03 (midnatt) til og med 11.04. 

Dette er tøft både for deg som medlem og for oss som arbeidsplass. Du skal vite at vi gjør alt vi kan for å komme gjennom denne kneika også. Vi håper på din støtte gjennom denne tiden, og vi vil bruke denne stengingstiden på å freshe opp maskinparken på både hovedsenteret og Sense Ekspress.

Ved å fortsette å støtte oss får du muligheten til å ta med deg en venn, familiemedlem eller hvem du måtte ønske (tilsvarende stengingsperiode) når vi åpner dørene igjen (1 person)
Alternativet er å få stengingsperioden igjen som fri trening eller frys. Dersom du ønsker å fryse ditt medlemskap eller få igjen stengingsperioden som fri trening etter vi åpner igjen, sender du en mail til meg (daglig leder) på wenche@sensehelse.no

Selv om sentrene våre er stengt en liten periode nå, har du mulighet til å trene egentreningsøkter hjemme.
Via Sense trening – app kan du gjennomføre økter hjemme i egen stue med Sense sine egne instruktører. Vi skal nå fortløpende legge ut flere effektive og inspirerende økter til dere.
Mer info om hvordan dette fungerer, vil du finne på https://sensehelse.no/online/ (siden vil bli oppdatert med mer info i løpet av dagen)

Vi beklager for at ikke all informasjon er helt klar enda, men vi håper at vi har svar på de viktigste spørsmålene i løpet av dagen.
Dersom du i morgen sitter med spørsmål som du ikke har fått informasjon om, vennligst send en mail til wenche@sensehelse.no
Det blir i en slik situasjon mange henvendelser fra våre medlemmer, men jeg svarer fortløpende på alle henvendelser 😊  

Hold deg frisk – Hold deg aktiv – hold avstand

Mvh daglig leder, Wenche Aasmundsen

Q & A`s

Hvor lenge vil Sense være stengt?
Sense sine treningssentre er pålagt stengt f.o.m. 16.03.21 t.o.m. 11.04.21

Trenger jeg å gjøre noe med mitt medlemskap?
Medlemskapene går videre som normalt, men send en mail til wenche@sensehelse.no dersom du av ulike årsaker ønsker å fryse ditt abonnement.

Hva slags kompensasjon får jeg som medlem for tiden senteret er stengt?
For denne korte perioden Sense er pålagt stengt nå, er det liten sannsynlighet for at Sense får kompensasjon fra staten. Derfor er vi helt avhengig av en støttende medlemsmasse for at vi skal kunne levere samme gode treningsopplevelsene når dørene åpnes igjen i april. Samtidig har vi forståelse for at mange får private utfordringer i slike situasjoner.
Hvis du har behov for å fryse medlemskapet ditt i stengningsperioden, send en mail til wenche@sensehelse.no. NB! Så lenge det ikke foreligger legeerklæring på fryssøknaden, fryses avtalen kun maks 1 måned av gangen. Blir det behov for lengre frysperiode, må det søkes på nytt etter endt periode.
Til dere som betaler i perioden så får dere mulighet til å ta med 1 venn gratis i tilsvarende nedstengt periode etter vi åpner senteret igjen.

Kan jeg si opp mitt medlemskap selv om senteret er stengt?
Vi håper jo på at du ønsker å fortsette din trening på Sense, men hvis du allikevel ønsker å si opp så sender du mail om dette til wenche@sensehelse.no
Oppsigelser følger pkt. 6 i medlemsvilkårene: “Ved oppsigelse opphører medlemskapet ved utgangen av den første hele kalendermåneden som kommer etter oppsigelsesmåneden. Eks. ved innlevering av oppsigelse i mars utløper avtalen den 30. april med siste betalingstrekk den 1. april (20. april for avtalegiro) Dette gjelder avtaler som ikke er i bindingstid.

Jeg har sett at døra på hovedsenteret er oppe i ukedagene. Er det noen som får lov til å trene?
Vår helseavdeling bestående av naprapater, osteopat og fysioterapeut har vanlig drift. Derfor vil det gå folk inn og ut av våre lokaler selv om treningssenteret er stengt.

Har Sense tilbud om hjemmetrening?
Sense har et eget tilbud om hjemmetrening. Som medlem på Sense har du fri tilgang på ulike treningsøkter som du kan utføre hjemme i din egen stue.
Las ned Sense trening & helse app og trykk “Timer på forespørsel”. Der finner du flere timer med Sense sine egne instruktører samt mange økter fra vår samarbeidspartner Technogym.
Du kan lese mer om dette på https://sensehelse.no/online/ (oppdatering av denne siden pågår)

Har Sense samarbeid med andre aktører innen hjemmetrening?
Sense har samarbeid med LES MILLS, ledende aktør i verden på gruppetrening. Over 1000 ulike treningsøkter med ulik varighet og vanskelighetsnivå.
http://link.lesmillsondemand.com/aff_c?offer_id=297&aff_id=4238 Denne tjenesten koster ca 100,-/mnd (ingen bindingstid) og betales når du oppretter profil i linken.

Er det mulig å leie noe treningsutstyr i denne stengningsperioden?
Som medlem kan du leie følgende pakke: 1 stk stepkasse m/1 ekstra ring for høyde + 1 Les Mills styrkestang med styrkesett (2×5 kg, 2×2,5 kg og 2×1,25 kg) til kr. 300 for perioden 17.03-11.04
Utstyret må evt hentes i uke 11 hverdager kl. 0800-1600 eller torsdag 18.03 kl. 1800-2000. Det må signeres på uthentingspapir og betales med Vipps når utstyret hentes.
Send en e-post til post@sensehelse.no hvis du ønsker å leie utstyr for denne perioden (begrenset antall)

Jeg har ergometersykkel hjemme. Har dere forslag til treningsøkter?
Du kan laste ned alle programmene som vi bruker i våre timer i sykkelsalen. Flere hundre ulike sykkeløkter med tilhørende Spotify musikklister.
Last ned Intelligent Cycling på https://intelligent-cycling.com/LandingPage
Har du problemer med å laste ned eller spørsmål til programmene, vennligst send mail til post@sensehelse.no så hjelper vi deg

Jeg trenger litt ekstra motivasjon for å holde treningen i gang. Kommer dere til å sette i gang litt konkurranser som motivasjonsboost?
Dette kommer vi til å sette opp via Sense trening & helse appen. Skal lage noen flere spennende og utfordrende konkurranser du kan bli med på! (kan jo ta utfordringen og bli med på flere konkurranser samtidig) Følg oss på facebook, legger ut info der så fort vi er i gang.

Jeg har lyst til å få litt mer struktur på treningen min. Er det mulig å kjøpe Online Personlig trening?
Dette er blitt et populært produkt hos Sense. I situasjoner som dette er det fint å kunne få personlig veiledning på hvordan du mest mulig effektivt kan vedlikeholde eller forbedre formen din med bruk av enkle hjelpemidler. Send en uforpliktende mail til kjersti@sensehelse.no så kan dere sammen finne ut hva som skal til for å nå dine mål og ønsker.
Du kan lese mer om våre personlige trenere her: https://sensehelse.no/trening_helse/personlig-trener/


Dette er de vanligste spørsmålene vi har fått så langt i forhold til at senteret er stengt.
Har du andre spørsmål du ikke har fått svar på her, send en mail til post@sensehelse.no

Denne siden vil kontinuerlig bli oppdatert med siste nytt!