Sykkel Bootcamp(1)

Sykkel Bootcamp er for sykkeldeltagere som har som mål om å bli i bedre form, sterkere og raskere. Ulike fokus hver uke, og i løpet av et 10 ukers opplegg vil dette gi en perfekt «off-season» sykkeltrening. Bootcampen består av 10 økter à 60 min (en økt pr uke). Kjempefint å kombinere med andre treninger. Øktene er designet for å bedre styrke og form gjennom en rekke intense intervaller i 60 min.
I øktene vil du som deltager bli pushet litt mer enn det man ofte pusher seg selv når man trener alene. Timene skal skape et sosialt miljø og du vil bli veiledet og inspirert. 
Dette er ikke «bare» en vanlig sykkeltime – her jobber vi med detaljer!

Hvem kan delta på sykkel bootcamp?
Sykkel bootcamp er for spinningdeltagere som digger sykling, men også for aktive syklister som ønsker harde og effektive sykkeløkter nå i forberedelsene til vårsesongen.
Det er ingen som er utelukket fra å delta på sykkel bootcamp, men deltagerne må være villige til å bli med fra start til mål.
Sykkel bootcamp gir ideell trening gjennom vintersesongen og vil hjelpe deltagerne til å bli en sterkere og mer balansert syklist.

Testing
Deltagerne vil bli testet (FTP-test) første og siste treningsøkt. Dette er veldig motiverende for å se fremgang, og vil være avgjørende for å jobbe på riktig intensitet i treningsøktene.

Hva trenger jeg for å bli med?
* Anbefaler at du har sykkelsko på disse timene. Vi kommer til å jobbe mye teknikk, og da trenger du sko som sitter fast i pedalene for å få optimalt utbytte. Har du ikke sykkelsko kan dette kjøpes med rabattavtale på Intersport Kongsberg.
* For de som har pulsklokke, anbefaler vi å ta med det også. Snakker både om puls og watt/belastning under timene. Har du ikke pulsklokke er det mulig å kjøpe pulsbelte i resepsjonen som leser din puls inn på sykkeldisplayet.
* Husk drikkeflaske! 
* Husk å spise et måltid ca 1,5-2t før treningsøkta.

Instruktør
Wenche Aasmundsen, tidligere landslagssyklist på landevei

Pris (gjelder alle 10 ukene)
Sense medlemmer: 199,- (inkl. Sykkel Bootcamp + fast sykkel hver økt + restitusjonsdrikke etter hver økt)
Ikke Sense-medlemmer: 999,- (inkl. Sykkel Bootcamp + fast sykkel hver økt + restitusjonsdrikke etter hver økt)