Yoga.

Moderne yogasenter med den rette atmosfæren. Timer holdes i to ulike saler. Matter, blokker, bånd og puter er tilgjengelig for medlemmer og kursdeltakere. Egen Lounge hvor man kan slappe av før og etter timen med en kopp te. Yoga tilbys i form av kurs som går over 12 uker. Alt i fra rene avspennings og meditasjonstimer til mer dynamiske timer hvor man utfordrer styrke mer. Vi har også egne timer som er tilpasset for nybegynnere, gravide og for deg som har muskel skjelett plager. For mange kan yoga være en trygg og fin måte å bli kjent med egen kropp før man tar steget videre inn i treningsverdenen.

Alle våre Yoga kurs holdes i Sense Yoga sine lokaler, Stasjonsbakken 4 (samme inngang som Sense Ekspress)

Se smittevernsregler for Sense Yoga

For å kunne ivareta smittevernsreglene på en god måte har vi satt inn sperre på adgangskontollen på Sense Ekspress på 35 personer inne i senteret på samme tid.
Dette vil skape problemer når alle yogadeltagere kommer i tillegg. Derfor må vi be alle som skal på yogaklasser om følgende:

  • Møt opp 15 min før kurset starter (ventesonen er liten, så vi vil unngå trengsel)
  • Yogainstruktøren kommer og åpner døra inn til venstre på toppen av trappa (ved siden av medlemskiosk) 15 min før timen starter.
    Ingen yogadeltagere skal bruke sitt medlemskort i adgangskontrollen. Vent til instruktøren kommer og åpner opp døra.
  • Viktig at du som deltager møter opp senest 5 min før timen starter, for da vil døra bli låst igjen.
  • Dersom du er litt seint ute eller må gå litt før timen er avsluttet, vennligst ring 32731100 (0800-2100) så åpner vi opp for deg.

Ønsker dere alle sammen velkommen til Sense Yoga Vi skal sammen skape trygg og god trening!

Priser og påmelding:

http://www.elementyogaco.net/